"HAZA MIN FADHLI RABBI, LIYABLUWANI A'ASYKUR AM AKFUR" maksudnya : Semua ini adalah kurnian TUHANKU, untuk mengujiku samada aku akan bersyukur atau pun kufur...

Thursday, October 7, 2010

ha, BERLAGAK LAGI!!!

salam semua...
akhirnya...

hahahahaha...

aku terjebak jugak!!!

aku terpedaya!!!

arrrghhhhhhhhh...sungguh tak sangka...

mintak ampun yaa pak!!!

hahahahaha...

~ nuffnang ~
padan muka kat aku weii...BERLAGAK GILER!!!

~ sok ade makan2 free...yeeeeeeehaaaaaaaa, jom beso kan badan ~

15 comments:

ana said...

camner leh ada gmbr kat situ? konpius nie...

white rose said...

aik...akaknye profil xleh masuk gambo ke?

sahromnasrudin said...

tahniah!!! bukan senang nak interframe tue..klu dah cash out, jgn lupe habaq mai ya huhuhuhu

ahmad humairi said...

salam,

apala yng ko lagakkan tu...

...x salah belagak sebenonya...
berlagaklah seperti diri kita sendiri..

Amni said...

Macam mana nak buat tu kak? sungguh saya tak reti langsung semua benda alah tu.. hoho

Amni said...

Akak, ajar step by step.. ekeke...

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

akak koyo

white rose said...

pokcik sahrom ~ hahaha...ni kes xtahan tgk cash out blogger lain punya pasal le...


cikgu humairi ~ salam...mane taknye, aritu sy berlagak xnak join nuffnang...kan dah padan muke sy nih...hahahaha...

amni ~ ko nampak tak perkataan nuffnang kat atas blog akak??? iconnye kecik je...pastu ko klik ksana, ko kena sign up dlu...
jawab laa soalan2 yg diberikan...

isi tu sama mcm nak sign up email je...dah siap, ko gi kat add's on, copy link tu n paste kan dlm blog ko...

senang je keje nye...

brutal solo ~ ala, bape sangat pun...akak bkn femes...

Amni said...

Okey, got it! nape page akak ni asyik goyang? pelik tul! haha... ke sy yang de prob bila bukak ni? ngee...

Yasminhamid said...

akak pun dah terjebak dalam seminggu dua ni..

white rose said...

amni ~ ni blog akak tengah ditiup angin...kan bunga2 tu...
hahahaha...

kak min ~ jom kita bergiat berblog...
chreng2...(bunyi duit syiling)
hahahaha...

Amieynna Amin said...

akak baru register nuff eh..
selamat menjadi penulis blog tegar yer..
hehe..

white rose said...

iye mina...
JAKUN sekejap...

hahahaha...

imma`jamal said...

aiikkkk aritu punye la kata tak rajin.. muahahahaa
neway, welkem2... hikss
dah cash out nnt, war2kan la.. dpt mkn kepci pun jd la :))

white rose said...

hahaha...
tu laa pasal...
bile dah rajin, ni lee jadinye...

Alangkah indah kata syair...Sekali orang memfitnah,yang benar jugak akan ikut terasa sama..Kayak banjir yang datang menujah di lewat malam,tidak ketahuan dari arah mana dan mahu ke mana.Celaka lah bagi mereka yang menyukainya..

Perhalusi ini, bahawa pendusta itu lebih berat dari langit maka kebenaran itu lebih luas dari bumi yang kita injak ini.Rakus dan hasad lebih panas dari api yang berjelaga dan hitam,sedang kehinaan seorang pemfitnah itu lebih rendah moralnya dari seorang pembunuh...Ternyata saat kita melontarkan satu fitnah akan datang beribu batu neraka ke dahi kita..Berwaspada lah saat kita ingin membuat kisah yang di luar sadar kita itu adalah fitnah dan menafikan hak-maruah saudara kita...

~Harap Maaf, sila tinggalkan Link kamo supaya senang KAMI menjejaki KAMO~

Recent Visitors