"HAZA MIN FADHLI RABBI, LIYABLUWANI A'ASYKUR AM AKFUR" maksudnya : Semua ini adalah kurnian TUHANKU, untuk mengujiku samada aku akan bersyukur atau pun kufur...

Friday, November 19, 2010

kenapa banyak sangat blog???

Salam semua...
arini last day bagi semua cikgu2 dan anak2 murid bersekolah...
termasuk laaaa aku...

YAAAAHOOOOOOOO...!!!

dah lama aku tak udpate blog...
malam tadi sempat laaa menyinggah ke blog korang...
tu pun dah banyak entry yang aku dah tertinggal nak baca...

sebenarnya dah lama aku dah cerita pasal blog...
aku manage banyak sangat blog...
agaknya KAMU masih baru...

aku adalah penyelaras blog & FB sekolah aku...
wooww...sekolah aku pun ade FB...

jadinye apa yang korang tengok dalam profil blog aku,
kan ke banyak sangat blog...

semua2 tu aku yang manage & udpatekan...
al maklum laaaaaaaa aku kan TAMAK...
hakhakhak...

so, no persoalan lagi pasal blog2 aku yang banyak tu yeee...

~ aku rindu sama BELT ~

 ~ tunggang BELT yang penuh semangat ~


~ bila kita tidak diperlukan lagi, apa yang harus kita lakukan melainkan DIAM...mungkin itu jalan yang terbaik buat aku ~

8 comments:

ummu said...

salam Rose
ha ha,akak lah salah seorang yang tamak tu.awhat lah banyak sangat kan akak ni?
opss bila dah tak diperlukan lagi. lebih baik kita diam, mungkin sebab tu kot akak berblog dgn banyaknya lepas tu pening sendiri.hu hu

white rose said...

salam kembali kak ummu...
hahaha...akak pun TAMAK ke?
jangan kak, jangan...hehehe...

biarlah DIAM menyelesaikan segalanya...

ana said...

gi mana naik kuda tu...cam best jer!

biskut said...

aku cuma berfikir bagaimana seorang itu boleh menguruskan begitu banyak blog di samping keje sehariannya.Aku teringat ketika memula aku bertanya pada teman aku blogger dari Indo,Sang Cerpenis Bercerita,Mba Fanny yg punya ternakan blog yang banyak...Dia memberitahuku "keje aku cuma seorang penulis Pan"..di situ keberuntungannya kerna punya banyak masa.Tapi aku kira kamu harus manage blog yg banyak dgn kerjaya kamu lagi...so,di sini soal masa..aku jugak punya 3 blog yg berlainan definisi tapi yg satu ini pon aku kira masih berat..padahal tugas ku gampang.Malah Fb juga sudah di deactivated.

Abd Razak said...

Assalamualaikum...

Bercuti naik kuda erk...:)

white rose said...

kak ana ~ gi zoo melaka...naek kuda kena baya 3 hengget...

white rose said...

en. biskut yg sedap ~ hahaha...usah laa dikau pening2 memikirkan keadaan si pemBLOG yang manage banyak blog...dlu aku pun tak sangka yang aku bakal manage banyak blog...aku kan punya cuti sekolah, tu laa masa yang aku buat...lain2 tu just update je...

white rose said...

ust. abd. razak ~ waalaikumussalam...
gi melaka laa ust...

Alangkah indah kata syair...Sekali orang memfitnah,yang benar jugak akan ikut terasa sama..Kayak banjir yang datang menujah di lewat malam,tidak ketahuan dari arah mana dan mahu ke mana.Celaka lah bagi mereka yang menyukainya..

Perhalusi ini, bahawa pendusta itu lebih berat dari langit maka kebenaran itu lebih luas dari bumi yang kita injak ini.Rakus dan hasad lebih panas dari api yang berjelaga dan hitam,sedang kehinaan seorang pemfitnah itu lebih rendah moralnya dari seorang pembunuh...Ternyata saat kita melontarkan satu fitnah akan datang beribu batu neraka ke dahi kita..Berwaspada lah saat kita ingin membuat kisah yang di luar sadar kita itu adalah fitnah dan menafikan hak-maruah saudara kita...

~Harap Maaf, sila tinggalkan Link kamo supaya senang KAMI menjejaki KAMO~

Recent Visitors