"HAZA MIN FADHLI RABBI, LIYABLUWANI A'ASYKUR AM AKFUR" maksudnya : Semua ini adalah kurnian TUHANKU, untuk mengujiku samada aku akan bersyukur atau pun kufur...

Tuesday, November 23, 2010

putrajaya & melaka siri 2

Assalamualaikum semua...
miahaha...
di atas permintaan anda...
PUTRAJAYA & MELAKA siri 2 telah disediakan...

jom layan pic dari lensa nikon D80...

"SAYA BUDAK BARU BELAJAR"...
yeeaaayyy!!!

~ kawan Pokcik Sahrom sedang berehat ~
eh, Ajis buat ape tuu???

~ bila pulak gajah aku ni terlepas kemari ~
tipah, bedah, kiah...balik kampung sekarang jugak!!!

~ budak ni sedang snap pic aku tengah naek buai ~

~ namanye BELT ~
1st time naek kuda aku trus nyanyi lagu "KUDAku GAGAH berLARI..."

~ MENARA KERIS TAMIN SARI ~
maap laaa, siang2 dia tak pakai sari...

~ mcamani laaa naek...dia pusing2 sampai ke atas ~

~ ni dalam bot RIVER CRUISE ~
semuanya khusyuk je...

~ ni kalo sape tak tau, ntah lee...~
ni aku snap dari atas bot...

~ hasil lukisan mural dari pelajar2 u...u mane aku tak ingat ~
ade sape2 tau???

~ jepah & lukisan jepah ~

~ diambil waktu malam...ondway ke menara taming sari...~

~ nampak Menara Taming Sari tu ade lampu2...tu laaa sari nyee ~
miahahahaha...

ok, cukuplah...nantikan putrajaya & melaka siri 3...

~ boring duk umah....huwaaaaaaaaaa!!! ~

15 comments:

sahromnasrudin said...

salam..itu kawan saya ke? atau pengawal saya hehehh..nak gak pic makan2..jgn lupe letak pic makan2 tau hehehehe....

beautiful_rose said...

sonok yerk,cuti2 malaysia gitu...
ko buat aku rasa tak sabar nak pergi bercuti tau...jeles sgt tgk gmbr2 tuh...

therosputih said...

bestnye jalan2...

Nia said...

apsal ko tak bawak akak dik? Best tuuuu.tak kira, akak nak ajak hasben pegi nanti.

K I R I M A R U~ said...

SAlam kak white rose. lama den x jengok2 kat sini... x ajak pon g melaka isk2... hehe btw cantik la gamba2 akak ambek tuh.. nnt nk booking utk wedding saye ek... ehehehe....

ana said...

mural tu student UiTM yg buat...raya aji lps naik boat tu gak, tukang kemudi bot tu cakap hehehehe

E.d.Y said...

teringin nak amek gambar melaka waktu malam

Amieynna Amin said...

haha.. akhirnya terupload jugak gambar2 itu..
sy rajin je nak skrol bawah tgk gambar lagi..

biskut said...

seronok ek...

btw..Enjoy ur self.hehe

Hunny said...

Bestnya ada DSLR... Kak Hani baru bercita2 mau beli satu.. Nice pic for the beginner..:)

ummu said...

salam Rose
wah naik gajah lagi
patutlah gambar2nya cantik
akak baru berangan2 nak beli clsr ni rose
ntah bila beli tak tahu lagi

white rose said...

pokcik sahrom ~ salam kembali...
ofkos laaa kawan baik pokcik...
miahahaha...

b_r ~ cepat2 g bercuti...aku lama cuti...haha

therosputih ~ jalan2 je sakit kaki...

white rose said...

kak nia ~ hahaha...suh je laaa cik abg akak yg bawakkan...ikut sy ni laju...

cikgu kecik ~ salam kembali...
ko busy, mane smpt nak singgah ke blog akak...xpe2, akak bole amik gambo ko...

kak ana ~ sy bru nak tulis student uitm, tapi sy was2...kang salah maklumat plak...anyway, thanks yaaa...

white rose said...

e.d.y ~ ni pun jenuh jugak nak amik dari bot...bot kan bergerak je

mina ~ nantikan episod akan datang...hahaha

biskut ~ i enjoy like i eat a biskut...hahaha

white rose said...

kak hunny ~ biasala...pinjam je...jadilaa...

kak ummu ~ salam kembali...
ha, ape lagi kak...harga dslr tgh murah2 nih...

Alangkah indah kata syair...Sekali orang memfitnah,yang benar jugak akan ikut terasa sama..Kayak banjir yang datang menujah di lewat malam,tidak ketahuan dari arah mana dan mahu ke mana.Celaka lah bagi mereka yang menyukainya..

Perhalusi ini, bahawa pendusta itu lebih berat dari langit maka kebenaran itu lebih luas dari bumi yang kita injak ini.Rakus dan hasad lebih panas dari api yang berjelaga dan hitam,sedang kehinaan seorang pemfitnah itu lebih rendah moralnya dari seorang pembunuh...Ternyata saat kita melontarkan satu fitnah akan datang beribu batu neraka ke dahi kita..Berwaspada lah saat kita ingin membuat kisah yang di luar sadar kita itu adalah fitnah dan menafikan hak-maruah saudara kita...

~Harap Maaf, sila tinggalkan Link kamo supaya senang KAMI menjejaki KAMO~

Recent Visitors