"HAZA MIN FADHLI RABBI, LIYABLUWANI A'ASYKUR AM AKFUR" maksudnya : Semua ini adalah kurnian TUHANKU, untuk mengujiku samada aku akan bersyukur atau pun kufur...

Saturday, January 15, 2011

tolong, TOLONG, tolong...TOLONG laaahh...

Assalamualaikum semua...
miahaha...

tajuk entry macam kena kejar dengan hantu...

oh yeah, ni BUKAN cerita mengenai ANA WHITE ROSE & ANA RAFFALI lagi yee...
cukup sekali sahaje yee nyaaaahhh...
miahaha...

sebenarnya aku telah di TAG oleh ABANG SASA tuk join contest "PIC HITAM PUTIH PALING COOL"...
aku belum nak join lagi...

aku nak buat KORANG buatkan pilihan gambar yang mana paling COOL tuk aku join...
ni semua gara2 ABANG SASA yang beria suh aku join...

"saya TAKNAK, saya TAKNAK, saya TAKNAK...(version GEDIKS)
jangan paksa saya BANG..."

hahahahaha...
akhirnya aku mengalah laaaa...

so, disini aku serta 6 pilihan tuk korang pilihkan untuk aku...
aku akan kira pilihan mana yang paling banyak...

jika ade sebarang cadangan tuk pilih gambar lain, aku akan pertimbangkan juga...
bole?

paham ANAK- ANAK sekalian?
arini CIKGU nak KAMU semua buat homework yaaa...
tak susah...cuma buat pilihan sahaja...

~ PILIHAN 1 ~
jangan kau tergoda nyaaahh...hahaha

~ PILIHAN 2 ~
geraaaammm kat pipi budak nihh...

~ PILIHAN 3 ~
semangat...


~ PILIHAN 4 ~
harapan KAMI SEMUA...


 ~ PILIHAN 5 ~
menanti hari bahagia bersama kekasih tercinta...


~ PILIHAN 6 ~
alangkah nikmat ciptaanNYA...



KAMU bole tuliskan pilihan kamu diruang komen...
dan nyatakan sebab mengapa KAMU memilih PILIHAN tersebut...
terima kasih ye korang...

~ alhamdulillah, mak semakin pulih... ~

25 comments:

E.d.Y said...

no 5 atau no 6...

luahfikiran said...

SALAM,
NO. 5 JE. YANG LAIN TAK MAHU !

IMANSHAH said...

No 2 no 2

Sasa Al-Sharif said...

haih bingungnya, susahnya nak pilih semuanya nampak hebat.

tunggu undi dari yang lain. aku pun tiba2 eksaited nak tau undian mana yg terbanyak ni. hehe

white rose said...

[E.D.Y]
aku dah agak dah...
sure ramai yg pilih no.6 tu nanti...
apa2 pun thanks buat pilihan...


[LUAHFIKIRAN]
salam kembali...
hahaha...nak tergelak nih...
apsal no.5 tu?
mcm ade makne jee...
miahahaa...


[IMANSHAH]
hahaha...mcm bunyik orang nak kawin lagi je...nak kawin no.2...
miahahaha...


[SASA]
kau sengaja kan...aku suh buat pilihan cepat...
aku pun dah keliru yg mana aku nak jadikan taruhan...
sebenarnya banyak lagi nih...

Nur Misnan said...

hello dear.. actually semua ok
tapi kerana blog nama rose putih
maka no. 5 lebih sesuai...
kelas kau nyahhh

white rose said...

yeke kak?
ni banyak lagi choice nye...
sy pun dah pening nak pilih yg mana...

therosputih said...

no 6!!
biar ayah femes sikit, ayah pun dah ada fb...ngeee

Kunang-Kunang said...

Salam White Rose,

Akak pilih No.2. Pandai mempelbagai barang2.

biskut said...

aku suka pilihan no 6

kerna ada nilai 'kenikmatan' di situ.ia seolah mengambarkan bahwa apa saja yang menjadi kesukaan kita patut nikamti dengan lebih baik.kita penilai suatu yang terbaik.

Amieynna Amin said...

no 1 - sebab mestilah kene ada gambar empunya blog beraksi romantik kan..

no 6 - perghhh terliur!

d_tieah said...

Pilihan no4 tu terbaek..
Best2..

Tukang cerita said...

no 2 atau 6...
:)

Nia said...

ahkak suka no.1..yeah!

Baby&Me Shopping Style Contest

niesz said...

niesz suke tgk pic candid..so, niesz pilih no3..sgt klasik n ade makna..

hysman said...

no 5 & no 6...
2-2 cantik...
no 5 off course la cun awek didalamnyer....hehe..
yg no 6 tu ade somthing yg kita boleh ceritakan ape yg tersiratnyer...
but i prefer yg no 6..
hhaha..
itu pndpt saye la kak...

sissyira said...

salam
nom bor 6

Abd Razak said...

Assalamualaikum...

No.6...Nikmatnya durian ni alhamdulillah

sahromnasrudin said...

assalamualaikum..sy pilih yg no 1 kerana awak memang sesuai buat aksi sebegitu hahahahahah

ahmad humairi said...

assalamualaikum,

saya pilih semuanya...semua gambo tu cantik-cantik belaka....terang dan jelas ceritanya.

Amy Syaquena said...

amy pilih no2..no 2..no 2...pasti dan cukup pasti he3...

nurkass said...

aha..of cos no6 lah dik oiiii...
sbb nyer gaya muka yang tenang, ikhlas, jujur, penuh semangat ketika membelasah durian2 tu..haha..sumenyer lengkap..

alfa juliet said...

no 4..cantik

TiKa LEh said...

no 1 atau no 6 kak..hehhe..no 1 memg trgodalah..hahah

ummu said...

assalamualaikum rose
akak tengok semua cantik2 lah picture ni
hmm tapi akak berkenan dkat no 5,
meaningful sgt.
dan no 3.
sebab seorang gadis yg mewakili seribu harapan,
pemudi tiang negara..

Alangkah indah kata syair...Sekali orang memfitnah,yang benar jugak akan ikut terasa sama..Kayak banjir yang datang menujah di lewat malam,tidak ketahuan dari arah mana dan mahu ke mana.Celaka lah bagi mereka yang menyukainya..

Perhalusi ini, bahawa pendusta itu lebih berat dari langit maka kebenaran itu lebih luas dari bumi yang kita injak ini.Rakus dan hasad lebih panas dari api yang berjelaga dan hitam,sedang kehinaan seorang pemfitnah itu lebih rendah moralnya dari seorang pembunuh...Ternyata saat kita melontarkan satu fitnah akan datang beribu batu neraka ke dahi kita..Berwaspada lah saat kita ingin membuat kisah yang di luar sadar kita itu adalah fitnah dan menafikan hak-maruah saudara kita...

~Harap Maaf, sila tinggalkan Link kamo supaya senang KAMI menjejaki KAMO~

Recent Visitors