"HAZA MIN FADHLI RABBI, LIYABLUWANI A'ASYKUR AM AKFUR" maksudnya : Semua ini adalah kurnian TUHANKU, untuk mengujiku samada aku akan bersyukur atau pun kufur...

Sunday, February 20, 2011

CONTEST PILIHAN HATI WR...

STICKY POST ENTRY...SILA SCROLL KE BAWAH UNTUK MELIHAT ENTRY TERBARU.
TERIMA KASIH.

Assalamualaikum...
seperti dimaklumkan aku akan mengadakan contest sperti yang dijanjikan...
dah berjanji kena tunaikan...

aku mengadakan contest tersebut sempena MAULIDUR RASUL...
walaupun kanak2 ribena sudah menjalani aktiviti2 yang telah aku aturkan,
ade jugak aktiviti tuk korang semua...

tapi ni version orang dewasa laa...
kanak2nye lain...dorang mewarna...
korang meneka...hahahaha...


ok2...jom terjah ape kah syarat2nya...

~ SYARAT- SYARAT PENYERTAAN...

  • Sila teka kedudukan lukisan- lukisan yg disertakan mengikut pilihan HATI WR...(johan, naib johan & tempat ketiga)
  • Sila buat entry khas mengenai CONTEST PILIHAN HATI WR ini diblog anda sekiranya anda ingin turut serta. Sila letakkan gambar contest tersebut.
  • Sila nyatakan mengapa anda menyertai CONTEST PILIHAN HATI WR. Ceritakan serba sedikit siapakah WR.
  • Tiada paksaan "TAG" kepada sesiapa kerana WR lebih mengutamakan blogger2 yang setia disini.
  • Sekiranya anda blogger yang baru saja singgah disini, sila follow WR terlebih dahulu.
  • Letakkan link dan jawapan anda diruang komen entry ini supaya WR bole terjah & menyatakan perstujuan samada diterima atau tidak dalam penyertaan CONTEST PILIHAN HATI WR...

(senang je kan...tak susah mane pun...)

~ HADIAH- HADIAH CONTEST PILIHAN HATI WR...

  • Tempat Pertama : BARANGAN KOMPUTER/ LAPTOP bernilai RM40.00
  • Tempat Kedua : BARANGAN KOMPUTER/ LAPTOP bernilai RM30.00
  • Tempat Ketiga : BARANGAN KOMPUTER/ LAPTOP bernilai RM20.00
  • 2 Hadiah Saguhati : BARANGAN KOMPUTER/ LAPTOP bernilai RM10.00

(hadiah boleh bertukar bentuk mengikut tuan tanah kedaung yang menganjurkan contest ini...harap maklum, nilai hadiah CONTEST sekadar yang mampu bagi tuan tanah kedaung...)

~ LUKISAN - LUKISAN YANG PERLU DIPILIH MENGIKUT PILHAN HATI WR...

  • Pilih lukisan yang mana patut mendapat JOHAN, NAIB JOHAN DAN TEMPAT KETIGA.
  • Sila taip contoh seperti : JOHAN : PH3, NAIB JOHAN : PH5, TEMPAT KETIGA : PH2.
  • Pilihan lukisan mestilah mengikut naluri hati WR...

(sekiranya terdapat jawapan yang sama dari penyertaan anda, WR akan memberikan 1 soalan bonus untuk menetapkan siapakah pemenang yang selayaknya...)




sekiranya ade sebarang pertanyaan, sila kemukannya...
terima kasih...



Multi-styled Text Generator at TextSpace.net
~ jom join ramai2... tak susah, senang je... ~

53 comments:

ibuintan said...

jadi cikgu seni lah pulak..

Faaein Himura said...

wah... kak puteh kita buat contestlah.. cam nak join je.. hehehe..

ummu said...

assalamualaikum Rose
wah semuanya cantik cantiklah rose
macam mana akak nak pilih erk?
adooii,erk baru jumaat lepas, kat sekolah akak ada pertandingan buat bunting /kain rentang untuk maulidur rasul

zati embong said...

hihi..InsyaAllah jat pun mahu join lah kak O.o

Pistachio said...

cute okey~ teringat zaman skolah dlu... oohhh, betapa benci subjek lukisan... huhuhu~

Yasminhamid said...

jadi tukang support jer.. tapi belum terniat nak join.. anyway tahniah.. dah melangkah selangkah lagi kehadapan..

Fiqas said...

nak join jugak nnt..:)

beautiful_rose said...

huhuhuh contest!
rase mcm nak join lah.hope2 tenet kat kinik aku sudah pulih...

ahmad humairi said...

assalamualaikum,

leh teka berapa kali?
saya teka tarikh tutupnya pada akhir bulan maulid?

KUREKURE COMEL said...

ehhh...mcm best je...nk try join gk la...hehehe

niesz said...

alamak, susah gak nie..sbb semue nye cntik2..hehe..

hysman said...

dah join...
sila-sila....
payah woo nak pilih..
pape pun good luck kak utk pilih pemenang mewarna budak2 tu...

http://smilemyfta.blogspot.com/2011/02/contest-pilihan-hati-wr.html

tqvm...

hysman said...

lupe plak...

hehehehe.....
miahahaha....
muahahaha...
kekeke...

Amieynna Amin said...

saya akan join..
hehe..

wan nurul hezrina abd halim said...

http://hezrinacontestngiveaway.blogspot.com/2011/02/contest-pilihan-hati-wr.html

saya dah join.kalau tak cukup syarat commet yea

zati embong said...

kak,join da!siap tnya engr2 kat ofis gmbr mana yg cntik.hihi

http://zatyembong.blogspot.com/2011/02/contest-pilihan-hati-wr.html

nurkass said...

dik non,
I dah join..

http://ilahihediya.blogspot.com/2011/02/contest-pilihan-hati-wr.html

Nur Misnan said...

salam cik putih..
pandai2 anak murid cik putih melukis
semuanya kreatif..

nanti ada masa aku join yer..
gd luck to all

sahromnasrudin said...

assalamualaikum..

bile tarikh tutup?????

zaikulim said...

salam zai dah join

http://zaiikulim.blogspot.com/2011/02/contest-pilihan-hati-wr.html

jawapan zai untuk lukisan tuu
johan : PH 3(lukisan yg kemas..
Naib Johan : PH 1(colourful)
Tempat Ketiga: PH 2(cantek jugak tp backgroud biasa jer)

Ogy said...

salam ogy join

http://ogy2112.blogspot.com/2011/02/contest-pilihan-hati-wr.html

ogy pilih

JOHAN: PH1, NAIB JOHAN : PH3, TEMPAT KETIGA : PH2.

si para para said...

http://syairsiparapara.blogspot.com/2011/02/contest-pilihan-hati-wr.html


johan: PH1 - kaler bagus dan pemandangan simple.
naib johan: PH3 - sebab pemandangan belakang nampak lebih hidup.
tempat ketiga: PH4 - kaler dan pemandangan yang boleh tahan / sederhana.



boleh terima ke macam ni?

nanakimie said...

join:)

http://nanakimie.blogspot.com/2011/02/contest-pilihan-hati-wr.html

johann PH3
naib johan PH2
tempat ketiga PH4

puteri aminuddin said...

http://puterisayangeijai.blogspot.com/2011/02/tag-lagi.html

umiliza989 said...

ASSALAM...

id follower:umiliza989
link:
http://norliza989.blogspot.com/2011/02/contest-pilihan-hati-wr.html

jawapan:
johan:PH1
naib johan:PH3
tempat ke-3:PH2

JunAina said...

salam...

teringin nak join, first step dah buat 'follow u' nex step nak buat entry pulak...saya ni orang baru, budak baru belajar...

salam ukhwah.

sissyira said...

salam

tahniah sebab berjaya buat sticky post ni =)


nak mencuba nasib disini

Jom Baca dan Komen--CONTEST PILIHAN HATI WR...

NOOR FATIN said...

saya join!!

http://fatinlovecontest.blogspot.com/2011/02/contest-pilihan-hati-wr.html

johan: PH 3
naib johan: PH 1
tempat ketiga: PH 2

check ya :)

ghost writer said...

gud luck pada sesiapa sajer blogger yang menyertainya...hihi

KUREKURE COMEL said...

mina join jgk...hehehe


http://matmina.blogspot.com/2011/02/contest-pilihan-hati-wr.html

therosputih said...

haha...akak...ain tak ketinggalan nak join...sempat aje nak mengonline kan diri di kala kebizian melanda...aih...

http://therosputih.blogspot.com/2011/02/contest-pilihan-hati-wr.html

adol ihsan said...

http://adolihsan.blogspot.com/2011/02/contest-pilihan-hati-wr.html

saya dah join .. huhu,, :)

Tukang cerita said...

jawapan akak sama ngan pilihan man, kalau man menang, maknnanya dia kn kasi hadiah tu separuh kat akak...
tak pun belah dua...
miahmiahmiahmiah....
hahhahhaha...dah ghupa gelak ko dilla.


:)

IMANSHAH said...

http://www.abgshah.com/2011/02/contest-pilihan-hati-wr.html

my shaizhar blog contest said...

saya turut serta

id follower -) my shaizhar blog contest

link -)
http://myshaizharblogcontest.blogspot.com/2011/02/contest-pilihan-hati-wr.html

pilihan saya -)

JOHAN : PH3,
NAIB JOHAN : PH1,
TEMPAT KETIGA : PH2.

Heidi Shafiq said...

nak menang laptop boleh? :P

Fiqas said...

salam WR... saya join...

http://fiqas81.blogspot.com/2011/02/contest-pilihan-hati-white-rose.html

Cute MuM said...

Cute Mum dah join..

http://mamiuyuncontest.blogspot.com/2011/02/contest-pilihan-hati-wr.html

johan: PH 3
naib johan: PH 1
tempat ketiga: PH 4

ceritera asni said...

AKAK SAYA JOINT..
SILA TENGOK ENTRY.KALAU ADA KESILAPAN ATAU TAK DITERIMA SILA BERITAHU..


http://asnithechampions.blogspot.com/2011/02/contest-pilihan-hati-wr.html

Fadzillah Kamarudin said...

saya join...

id : Fadzillah Kamarudin

http://fadzillah-kamarudin.blogspot.com/2011/02/contest-pilihan-hati-wr.html

johan : PH1

naib johan :PH2

tempat ke-3 : PH6

Nana said...

http://nanamrul-contest.blogspot.com/2011/02/contest-pilihan-hati-wr.html

johan : PH1

naib johan :PH3

tempat ke-3 : PH2

azie azian said...

azie join ye..

id follower-azie azian

jwpan ada kat entry nie..

http://inspirasiazie.blogspot.com/2011/02/contest-pilihan-hati-wr.html

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

As salam..dah join!.jemput ziarah yer.makasih

http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2011/02/contest-pilihan-hati-wr.html

jawapan ada lam n3!

Afzainizam said...

║║╔║║╔╗ ║
╠╣╠║║║║ ║
║║╚╚╚╚╝ O
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam Persahabatan kami datang ziarah blog anda
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kajang Pak Malau kajang berlipat,
Kajang hamba mengkuang layu,
Dagang Pak Malau dagang bertempat,
Dagang hamba Tumpang lalu

Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. Salam sebuah persahabatan salam satu perkenalan dari blog kami... Moga kami mendapat maklum balas dan respont yang baik dari blog anda...

good job good lukkkk nak joint gak lahhh

Sang Asura said...

excitednye...hehe.harap2 dapat join. ^_^

Johan:PH5
Naib Johan:PH6
Ketiga:PH1

http://ngapi.blogspot.com/2011/02/contest-pilihan-hati-wr.html

eb ezrin2 said...

singgah sini utk berkenalan
http://mamaaerishtwo.blogspot.com/2011/02/contest-pilihan-hati-wr.html
tq
id: eb ezrin

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

sori ek.
baru sempat nak singgah.
semalam server & tenet kat ofis down.

soklan pasal sticky mode tu :
dyla edit semula entri ni dan tukar tarikh. tu je.

Cma Shiema said...

kakak wr ku syg...cma joinnnn ye...

sila ke link n check menepati citarasa ke x??ngee...

id-shiema cma

http://shiemacma.blogspot.com/2011/02/contest-pilihan-hati-wr.html

Amieynna Amin said...

hamba sudah join..
muahahaha..

http://amieynnaamin.blogspot.com/2011/02/contest-pilihan-hati-wr.html

ika puk puk said...

http://ikapukpuk-contest.blogspot.com/2011/02/contest-pilihan-hati-wr.html

Kunang-Kunang said...

Assalamualaikum White Rose,

Akak doakan contest ni berjalan dengan jayanya.

Akak jadi penyokonglah yer.

ummu said...

assalamualaikum White Rose
akak pun dah masuk contest Rose
aduhai, sorry ya, lambat membuatnya.

Nadiah Sidek said...

saya join!

http://mycontestzone.blogspot.com/2011/02/contest-pilihan-hati-wr.html

Alangkah indah kata syair...Sekali orang memfitnah,yang benar jugak akan ikut terasa sama..Kayak banjir yang datang menujah di lewat malam,tidak ketahuan dari arah mana dan mahu ke mana.Celaka lah bagi mereka yang menyukainya..

Perhalusi ini, bahawa pendusta itu lebih berat dari langit maka kebenaran itu lebih luas dari bumi yang kita injak ini.Rakus dan hasad lebih panas dari api yang berjelaga dan hitam,sedang kehinaan seorang pemfitnah itu lebih rendah moralnya dari seorang pembunuh...Ternyata saat kita melontarkan satu fitnah akan datang beribu batu neraka ke dahi kita..Berwaspada lah saat kita ingin membuat kisah yang di luar sadar kita itu adalah fitnah dan menafikan hak-maruah saudara kita...

~Harap Maaf, sila tinggalkan Link kamo supaya senang KAMI menjejaki KAMO~

Recent Visitors