"HAZA MIN FADHLI RABBI, LIYABLUWANI A'ASYKUR AM AKFUR" maksudnya : Semua ini adalah kurnian TUHANKU, untuk mengujiku samada aku akan bersyukur atau pun kufur...

Tuesday, February 22, 2011

GiveAway EDY "KATA KAU"...

Assalamualaikum semua...
ok, hari ni aku nak join GA edy...

aritu aku stop sekejap, laa ni nak join smula...
sebab hati tengah bermunge2...
hahaha...


Syarat-Syarat :
1. Jadi FOLLOWER blog ini.

SUDAH CIK ABANG EDY...miahahaha...

2. Buat entry dengan tajuk "GiveAway EdY : KATA KAU!".
Pastikan pada entry tersebut mempunyai BANNER GiveAway dan LINK ke blog entry GiveAway ini.

SUDAH JUGA SAYANG ABANG EDY...kakakakah...

3. Pilih 1 GAMBAR dari mana2 entry dalam BLOG INI dan letakkan pada entry penyertaan anda. 
Pastikan gambar yang "DICURI" tersebut mempunyai border seperti ini :

DAH JUGAK...AKU CURI HATI KAU SEKALI YE EDY...hahaha

4. Letak CAPTION/KATA-KATA paling UNIK/KREATIF/LUCU untuk gambar yang dipilih.
Caption/Kata-kata mesti tidak melebihi 10 PATAH PERKATAAN.


~ kesempurnaan bukan mudah dimiliki oleh seseorang melainkan KESEMPURNAAN MAHA PENCIPTA ~


gambar ini aku CILOK dari entry EDY - YANG DICARI SUDAH DIJUMPAI...

~ aku suke entry ni sebab bila aku tengok gambar kucing ni, seolah2 ianya sedang memerhatikan seorang manusia yang secara tiba- tiba datang memberi bantuan dan dia tak mampu berkata apa2 melainkan menunjukkan matanya yang sayu & terharu dgn bantuan yg diberikan...
MANUSIA & KUCING tak dapat dipisahkan kerana mereka adalah CIPTAANNYA... ~

5. TAG sekurang-kurangnya 1 orang blogger dan pastikan mereka tahu.

HSYMAN...mera maannn...


Multi-styled Text Generator at TextSpace.net
~ mau bertenang kembali... ~

20 comments:

Edy Zaidi said...

Thanks sudi join giveaway ni...tunggu keputusannya nnt k...hope ada tuah menang rayban tu...good luck

ana said...

gud luck WR...

Ina said...

As Salam..first time singgah sini dari blog edy..gud luck ye.
http://inanazir.blogspot.com

sahromnasrudin said...

assalamualaikum...

selamat berjaya utk awak ya..

Nurr Kasih said...

good luck wr..

KUREKURE COMEL said...

WR ayat terbaik la..

kesempurnaan bukan mudah dimiliki oleh seseorang..

melainkan kesempurnaan maha pencipta..


fuuhh...nk amik bg kt member blh?
hehehe...

p/s:gud luck ye...

nurkass said...

comeynye kucing tu..
gud luck dear!!..

niesz said...

gud luck kak!!! :) hope menang nnti..

Amy Syaquena said...

wah cik white join contest la..anyway good luck dear

sissyira said...

salam

gud luck kak,semoga kata-kata itu bisa mencairkan hati abg edy busyuk.hahha


Jom Baca dan Komen--tutorial buat sticky post

syafiQakarim said...

kesempurnaan maha pencipta.
iloikeee ;p

zati embong said...

good luck kak!

suka caption tu!

hysman said...

ai ke kena tag?
hehehe...
insyaAllah pokcik buat..
tunggu naa....

btw,thanx fe da tagging..
hehe

Yasminhamid said...

good luck

ghost writer said...

sesuai lar WR join GA nih...memang suka snap2 picca ye dak..

gud luck WR

wahida said...

comel ok kucing tu...

gud luck bebeh!!

ibuintan said...

Good luck ....WR

moga rayban jadi milikmu

hysman said...

dah join kak..
tq.. :)

http://smilemyfta.blogspot.com/2011/02/giveaway-edy-kata-kau.html

beautiful_rose said...

kucing kurus....

Cma Shiema said...

gud luck ye....

Alangkah indah kata syair...Sekali orang memfitnah,yang benar jugak akan ikut terasa sama..Kayak banjir yang datang menujah di lewat malam,tidak ketahuan dari arah mana dan mahu ke mana.Celaka lah bagi mereka yang menyukainya..

Perhalusi ini, bahawa pendusta itu lebih berat dari langit maka kebenaran itu lebih luas dari bumi yang kita injak ini.Rakus dan hasad lebih panas dari api yang berjelaga dan hitam,sedang kehinaan seorang pemfitnah itu lebih rendah moralnya dari seorang pembunuh...Ternyata saat kita melontarkan satu fitnah akan datang beribu batu neraka ke dahi kita..Berwaspada lah saat kita ingin membuat kisah yang di luar sadar kita itu adalah fitnah dan menafikan hak-maruah saudara kita...

~Harap Maaf, sila tinggalkan Link kamo supaya senang KAMI menjejaki KAMO~

Recent Visitors