"HAZA MIN FADHLI RABBI, LIYABLUWANI A'ASYKUR AM AKFUR" maksudnya : Semua ini adalah kurnian TUHANKU, untuk mengujiku samada aku akan bersyukur atau pun kufur...

Thursday, February 3, 2011

SHIO TIKUS...apakah maksudnya?

Assalamualaikum semua...
selamat tahun baru CINA...

org CINA yang raya, orang MELAYU yang sibuk cuti...
termasuk laa korang kan?

miahahaha...

stop dulu menjawab TAG orang nih...
ketandusan idea aku kalau menjawab TAG ni...

cuba jangan TAG aku lagi...
boleh??? boleh laaaa nyaaahhh...boleh laaaaa...

SHIO TIKUS???
SHIO TIKUS ini adalah ramalan sesiapa yang lahir pada tahun TIKUS menurut kalendar cina...

ade serba sedikit info mengenai tahun tikus ni...
aku dapat dari sini...tulisan Indon...kena paham2 sendiri...
miahahaha...

disebabkan aku malas nak tulis, aku print je screen tuh...
miahahahaha...

~ mau info selanjutnya??? klik sini yaaa...~


aku terbabit dalam tahun tikus...
cuba teka tahun bila kelahiran aku???

miahahahaha...


~ Ramalan semata- mata...jangan jadikan TANGKAL yee... ~

sowi, lambat BW ke umah korang...aku busy + letih...
hari ni sedaya upaya BW ke umah korang yee...

mane laa tau, korang nak bagi ANGPAWWW banyak2...
takpun LIMAU...

miahahaha...


Multi-styled Text Generator at TextSpace.net
~ mau mencari ABC... ~

20 comments:

IMANSHAH said...

saya lahir tahun monyet..haha nasib perangai macam orang

ahmad humairi said...

assalamualaikum,

nak angpau? meh datang umah dulu...

Bila Tetikus Berlari- Lari said...

ni pehal lak wat entry psl tikus nih????ishhhhh

Sasa Al-Sharif said...

aku agaknya lahir tahun serigala sebab aku brutal sikit. haha

Adinda Amy Sensei said...

salam sis..

apa khabar..
sihat??

nahhh sis...buah limau sebijik..mkn tauuu...hehe

ceria okkk... :)

ghost writer said...

off course 84...haha.mesti tepat lar bidikan aku..

aku tahun ular oooo.hishhhh..bunyikan macam bunyi ular dalam citer hindi yang si malika sherawat sexy tuh berlakon...haha.aku lahir tahun 1905...caya tak..sila percaya....

biskut dah habis stok dalam YES kedai runcit Lim Tat.haha

Cma Shiema said...

ohoh...c tikus upenye...cma tau...1984 kut...muahahaha...


cma tahun ox~~

wr nk limo ke...mai umah..byk ooo..berkaten2

Amni said...

yaaaaaaaa,,,,, setuju dengn cma,, ustazah ni tahun 1984 kot.. hehehehehe.....

"KAMU ANON, TIDAK LAYAK MENGKOMEN BLOG AKU YANG SUCI INI...LEBIH BAIK KAMU PERGI DARI SINI...JANGAN MEMBUAT ONAHAN SESUKA HATI KAMU..."<<<<<aku pun nak buat macam ni kak... lately banyak sangat lalang p blog aku skodeng.. tah pape la dia carik... haha..

sissyira said...

salam pagi jumaat =)

betul ke tu..ramalan je kan..ngeee..

therosputih said...

akak...mcm mana wat tulisan funky2 gitu...jeles...hehehe...nak wat jugak...

beautiful_rose said...

ko lahir tahun 1984 aku agak....
ade betul ke? =p

Amieynna Amin said...

saya arnab yg comel... hehe

Amieynna Amin said...

saya arnab yg comel... hehe

Yasminhamid said...

akak tahun monyet....

hysman said...

tahun tkius? hurmm....
akak lahir tahun 1948,betul?
miahahaha....
sila kasi angpaw jika benarrrr...
larrikksss.... :p

saye lahir 1408Hijri...
nk lg tepat 18 Muharram 1408..
ahakss..
tp klu kelender yg nk dijadikan tangkal ni ambe same dgn mynna tahun arnab,cute tak?
miawww.......
hehe....

tkus mmg cute tp klu hamster ler,cute & chantek cam akak...miaww....
;)

Tukang cerita said...

kami laki bini lahir tahun kmbing....
:)

sissyira said...

salam

kak sekali lagi disini

jemput2 yea =)


Jom Joint 1st contest syira --Contest 1 : Bila saya mati by sissyira

NuSaNa NoSa 91 said...

alaaa.. org cina cuti pe time raya aidil fitri ngan aidil adha.. so, kita kena cuti time raya cina.. baru adil~ ha3~ ^_^

si para para said...

tahun ni tak ada angpow..minyak mahal..barang barang mahal...hehe

tikus tu suka makan keju..betul ke.hehe

E.d.Y said...

usah percaya sih benda2 macam ini

Alangkah indah kata syair...Sekali orang memfitnah,yang benar jugak akan ikut terasa sama..Kayak banjir yang datang menujah di lewat malam,tidak ketahuan dari arah mana dan mahu ke mana.Celaka lah bagi mereka yang menyukainya..

Perhalusi ini, bahawa pendusta itu lebih berat dari langit maka kebenaran itu lebih luas dari bumi yang kita injak ini.Rakus dan hasad lebih panas dari api yang berjelaga dan hitam,sedang kehinaan seorang pemfitnah itu lebih rendah moralnya dari seorang pembunuh...Ternyata saat kita melontarkan satu fitnah akan datang beribu batu neraka ke dahi kita..Berwaspada lah saat kita ingin membuat kisah yang di luar sadar kita itu adalah fitnah dan menafikan hak-maruah saudara kita...

~Harap Maaf, sila tinggalkan Link kamo supaya senang KAMI menjejaki KAMO~

Recent Visitors