"HAZA MIN FADHLI RABBI, LIYABLUWANI A'ASYKUR AM AKFUR" maksudnya : Semua ini adalah kurnian TUHANKU, untuk mengujiku samada aku akan bersyukur atau pun kufur...

Wednesday, March 2, 2011

KEPUTUSAN CONTEST WR...

Assalamualaikum semua...
ramai yg bila baca je tajuk ni terus klik kan...

hahahaha...

aku tau, tu tu tu...sahnye korang yg cepat2 nak tau...

ok, keputusan dah keluar...
jawapan bagi Contest Pilihan Hati WR ialah :

JOHAN : PH 3

NAIB JOHAN : PH 4

KETIGA : PH 1

sebabnye mengapa aku memilih lukisan2 tu, IKUT SUKE AKU laaa...
hahahaha...

xdela, semua tu kena ikut prosuder pemilihan yang sebenar...
latar belakang tambahan tu mesti kena dgn tema...corak warna yang sealur & ruang yang digunakan dgn sebaiknya...
jika mengikut dasar yg sebenar2nya, lukisan tu tdk bole ade warna putih (warna asal), tapi lukisan2 yg aku berikan semuanya ade warna asal (putih)...

so, meh kita tengok sape yang kena...


disebabkan mereka menjawab dengan TEPAT,
maka hadiahnye aku berikan sama rata...
tak perlu laa aku bagi soalan bonus...

xde hadiah kedua atau ketiga...
tahniah kepada mereka...

kepada yang tak menang, jgn berkecil hati kerana anda juga mendapat hadiah bonus...
nak tak???

jika nak, sila emailkan kepada aku dengan kadar segera...
aku mau uruskan semua ni sebelum aku masuk study...
xmo tangguh2 ok...

tinggalkan nama & alamat di email aku whiterose6224@yahoo.com

hadiahnye ape? suprise...
hahahahaha...

terima kasih kerana sudi memeriahkan lagi contest ini...
sokongan anda amat bermakna...

nanti ade rezki aku buat lagi ek...

~ aku BW jap lagi...tahniah kepada pemenang... ~

27 comments:

Cma Shiema said...

huhu...x menang..xpe la..bkn rezeki...
tahniah kpd pemenang...:p

KUREKURE COMEL said...

nk jgk....jeles ni....hehehe

zati embong said...

haha,kak kalau email kak boleh dpt hadiah saguhati eh?

tapi kak, nk tulis ape dlm email O.o

ceritera asni said...

SIS SAYA DAH ANTA EMAIL UNTUK DAPAT HADIAH BONUS.HEHE

Abd Razak said...

السلم عليكم ورحمة الله

Tahniah kepada semua terutamanya Tuan Punya Blog..:)

si para para said...

tak menang ke... sedihnya....

hehe bila nak pergi belajar kak..

ibuintan said...

tahniah kpd pemenang dan penganjurnya juga..

sissyira said...

salam

kak, kita majuk ni...betul3 ni..bukan main3 ni....

adol ihsan said...

huhu.. hepy dapat join,,

congrats yg menang..
terutamanya kpd cikguku, cikgu imanshah..

haha ..

Fiqas said...

hah, sy menang??? uikss, betul ke? wah, cam tak percaya...mekasih wr..

wr, nak tulis apa kat emel tu?

Faaein Himura said...

*tetiba rasa blog akak ros puteh makin cantik lah... jeles ni.. hahaha...

terlpas... baru nak join...

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

alahai.

nak masuk tapi tak sempat2 lah..



*sibuk giler skang ni !

nanakimie said...

sis,nana da email adiah bonus tu..hehe:)

therosputih said...

takdak rojoki le kak...

Edy Zaidi said...

tahniah kpd pemenang...tunggu result my contest hari ni..mana tau ada terselit nama..hehe

Nurr Kasih said...

tahniah kepada pemenang..x sempat join hehe.

Ina said...

tahniah buat semua pemenang

Fadzillah Kamarudin said...

tahniah kepada pemenang...

ada hadiah bonus??
saya dah email details...
thanks...

nurkass said...

wahhh..
tahniah pada pemenang..
Nanti bertambah busy la WR pas ni..blajo rerajin tau..

niesz said...

tahniah untuk yg menang..best nye dpt hadiah..hehe..

sahromnasrudin said...

nape cikgu myri tak menang..dia tak amsuk erk?? heheheeee

Amy Syaquena said...

tahniah kepada pemenang..


p/s: jemput join contest sinar raudah

http://sinarraudah.blogspot.com/2011/03/contest-resepi-pilihan-sinar-raudah.html

wahida said...

congrate to all winners...

IMANSHAH said...

eh cek menang

Tukang cerita said...

apasal man tk menang? kalau tk, aku nk tuntut hadiah kat dia... ;p

Sephi Sephia said...

Hahaha...kak, dah macam bagi soalan exam pada murid-murid pula.

wan nurul hezrina abd halim said...

tahniah pd yg menang=)

hikhik kene belajar kelas mewarna plak biar geti pilihnie=)

Alangkah indah kata syair...Sekali orang memfitnah,yang benar jugak akan ikut terasa sama..Kayak banjir yang datang menujah di lewat malam,tidak ketahuan dari arah mana dan mahu ke mana.Celaka lah bagi mereka yang menyukainya..

Perhalusi ini, bahawa pendusta itu lebih berat dari langit maka kebenaran itu lebih luas dari bumi yang kita injak ini.Rakus dan hasad lebih panas dari api yang berjelaga dan hitam,sedang kehinaan seorang pemfitnah itu lebih rendah moralnya dari seorang pembunuh...Ternyata saat kita melontarkan satu fitnah akan datang beribu batu neraka ke dahi kita..Berwaspada lah saat kita ingin membuat kisah yang di luar sadar kita itu adalah fitnah dan menafikan hak-maruah saudara kita...

~Harap Maaf, sila tinggalkan Link kamo supaya senang KAMI menjejaki KAMO~

Recent Visitors