"HAZA MIN FADHLI RABBI, LIYABLUWANI A'ASYKUR AM AKFUR" maksudnya : Semua ini adalah kurnian TUHANKU, untuk mengujiku samada aku akan bersyukur atau pun kufur...

Sunday, February 21, 2010

adake patut...

salam semua...
arini seperti biasa jadual aku ttp sama...
jam 6 je dh g main bola tampar...
kul 7 balik umah...
arini luar biasanya kerana seluar yg dh hampir 3 tahun aku xpakai,
dh bole pakai semula...
yaaahhhoooo...alhamdulillah...nk usaha lagi nih...
korang bagi semangat kat aku ye...
chaiyok, chaiyok white rose...!!!
ni cerita mengenai FB...korang sure ada FB kan...
sape takde? sila angkat tangan !!!
aku bkn xcited sngt dgn FB...
kebanyakn yg xcited dgn FB kerana ada games...
shingga kini, aku xpernah main games dlm FB...
langsung aku xberminat...
aku suke games yg real mcm bola tampar ke, badminton ke...
games yg mengeluarkan peluh & menguatkan tenaga...
ha, korang !!! jangan pikir bukan2 ye...otak pink sungguh...hurk !!!
berbalik crita pasal FB ni, aku tidak suke dgn org yg add aku tanpa pengenalan identiti malah xde sebarang gambar yg menunjukkan siapa pemilik FB...
pantang bagi aku, siapa yg add aku ni...xkira laa kenal ke x, aku ttp ignore...
sekurang2nya letak identiti sebenar laa...
ha, lagi 1...dah laa add org, pastu adeke nk tegur2 kita, nk sapa ke...
ni sekadar nak penuhkan kawan2 dlm FB je...baik xpayah add...
ada seorg hamba Allah ni, mmg bagus laa dia menyampaikan ilmu dlm FB,
tapi skurang2nya dia tegurlaa sapa2 yg dia add...pastu dah laa xde gambar dia...
aku tggu jugak la dia tegur aku, kalo dah sebulan mcm ni,
aku nak delete terus...ok tak???
korang jangan main2 dgn aku, aku ni KEJAM...
hahaha... :p


~ korang nampak x anak panah warna merah tuh...gambar ni aku amik dari 1 blog yg ada dlm bloglist aku...kejadian ni berlaku di parking midvalley...betul ke??? ~
ALLAH MAHA MENGETAHUI


~wHite RosE~
''''''''''''''''''''''''''
bukulali kaki sebelah kiri rasa sakit...pernah terseliuh masa aku g BTN 2007...smpai skrg bila aku aktif bergerak, sakit tuh muncul semula...adoi...
abang2 & kakak2 sila picit kaki saya laaa...hahaha...:P

6 comments:

sahromnasrudin said...

amende yg putih tue, white rose..hantu ke main2 hantu hehehe

Kunang-Kunang said...

Salam white rose,

Manusia ni macam-macam ragam. Sama jugak dengan yang masuk blog kita. Dia masuk jadi follower kita, tapi dia sorok identiti dia. Rasanya macam tu tak ikhlaslahkan.

Seram jugak tengok gambar tu yer. Nik nak tunjuk kat budak2 kat rumah ni yang suka sangat ke Midvalley. Akak tak tahan kalau ke midvalley ni bila kereta ikut kita semasa kita nak berjalan ke tempat kita parking kereta.

Kita tahu tujuannya untuk masuk tempt parking kita bila kita keluar, tapi mana kita tahu semua orang berniat begitukan. Maklumlah parking di Midvalley susah. Tapi takut ada yang berniat lain.

qaseh um masyitah said...

salam WR
wah mende putih kalau anak saya tengok,for sure lah dia akan meraung2 tak mo tidur sorang. Hu hu

white rose said...

sahromnasrudin~

depa kata hantu...ada 1 lagi image yg sama, tpi kepalanya terlentuk ke kanan...xtau laa betul ke x...

................................................................

kak ani~

salam kak,

tuh laa...kalo xde identiti sy xnk layan...bila mesej xnk balas...bkn xsudi berkawan, tpi biarlaa berpada2...

sy xtau laa gambar ni betul ke x...sy baca dr 1 blog nih...sy penah g midvalley skali je...

................................................................

kak masyitah~

salam kak,

jgn kata anak akak je, sy yg tgk pun dh mula seram jugak...heeeee...

Mrs. Zuki said...

Dylla...
adakah kurus di bahagian bawah dulu?
Konfius nih....
Caiyok caiyok...jom join projek kurus.

white rose said...

kak ili~

tuh laa...sy rasa mcm 2laa...apsal ek...yg bawah ni sng kurus, yg atas2 ni degil skali...hahaha

Alangkah indah kata syair...Sekali orang memfitnah,yang benar jugak akan ikut terasa sama..Kayak banjir yang datang menujah di lewat malam,tidak ketahuan dari arah mana dan mahu ke mana.Celaka lah bagi mereka yang menyukainya..

Perhalusi ini, bahawa pendusta itu lebih berat dari langit maka kebenaran itu lebih luas dari bumi yang kita injak ini.Rakus dan hasad lebih panas dari api yang berjelaga dan hitam,sedang kehinaan seorang pemfitnah itu lebih rendah moralnya dari seorang pembunuh...Ternyata saat kita melontarkan satu fitnah akan datang beribu batu neraka ke dahi kita..Berwaspada lah saat kita ingin membuat kisah yang di luar sadar kita itu adalah fitnah dan menafikan hak-maruah saudara kita...

~Harap Maaf, sila tinggalkan Link kamo supaya senang KAMI menjejaki KAMO~

Recent Visitors