"HAZA MIN FADHLI RABBI, LIYABLUWANI A'ASYKUR AM AKFUR" maksudnya : Semua ini adalah kurnian TUHANKU, untuk mengujiku samada aku akan bersyukur atau pun kufur...

Saturday, April 3, 2010

penggemar stiker yang bermaharajalela...

salam semua...
yeah, hari sabtu...

dah 13 hari aku berdiet dengan jusmate...
aku malas nak pikir sangat pasal diet aku nih...
biarlaa ianya berlaku secara perlahan- lahan...

aku gemar mengumpul pelbagai jenis stiker...
stiker yang aku maksudkan adalah stiker jenis kartun...

macam2 ade...
spongebob, upin & ipin, doremon, mickey mouse, dora xplore, garfield, thomas & friends, hello kitty, pooh, twitty n macam2 lagi laaa...

aku suke sangat...
~lalalalalala...

~ yeah, macam2 ade ~

macam budak2 je aku ni...
aku beli murah2 je tau...1 buku RM0.99 sen je...

stiker ni jugak menjadi inspirasi tuk aku melukis & mewarnakan mural di sek aku...

kanak- kanak ribena cukup jeles dengan stiker2 yang aku ade...
siap merayu suh aku bagi kat dorang...

sisss...jangan harap ye korang...
hahahahaha...kejamnye cikgu...

ape benda yang korang suke kumpulkan???
jom kita share...


~wHite RosE~
''''''''''''''''''''''''''
arini bawak mak abah g jalan & makan2...
yang pastinya abah belanja makan...muehehehe...

10 comments:

blueCITY® said...

waaaaaaaaa..
fanatik katun gak ya
muahahhah.. cumel je kan
kalo itu bisa bagi idea utk mengajar dan apa2 sahaja, okay la kan..
teruskan..
kartun nodi ada tak?
akak suka tuh, mesti tak kenal nodi tu ? kartun time akak sekolah rendah g, hehehehe..

ps: berapa kg dah turun yang? opsss.. hehehe

white rose said...

muehehehe...
katun nodi yg ketinggalan zaman le kak...zaman skrg mane ade sirinye...

saya mmg cumel...
hikhikhik...

dah 3kg turun...

Cikgu ILi said...

Owwww dah turun 3 kg?
Tahniah....tahniah Dila..caiyok caiyok..

NuR said...

cikgu ribena nak skit leh tak cikgu white rose?

hehe......

alfa juliet said...

kalau farzana duk dgn ko, mestid ia suka ko..hahahaha

white rose said...

kak ili~

ha'ah...dah timbang mlm tdi kat umah kak ana...aritu 114...mlm tdi timbang 110.8...kira hampir 3 kilo lebih...

.....................................................................................

nur~
mai je sini...dyla bgi trus...bkn mahal pun...

hehehehe...

.....................................................................................

kak azza~

bkn stakat si ana je yg suke ngn sy, silap ari bulan ngn akak2 skali suke duk ngn sy...muehehehe...

sy ni kan pencinta kanak2...

sI tEDI said...

x lekat kat mana2 ke? kumpul je ek?
he he he

unik hobi!

white rose said...

lekat laa kak...
lekat kat buku keje sya...

muehehehe...

a.z.n.e.e said...

dylla:
akak pun dulu kumpul sticker.. pastu akak pun ade la design sticker sket2 bg kat anak2 murid akak.. as inpiration kat dorng.. dorg suke sgt.. pernah diorng balas bg akak sticker balik.. penuh cover depan buku contengan akak dorg tampal...

lepas sorang.. sorang tampal sticker.. lama2 jadi corak... cute sgt!

white rose said...

yeke...
wah, jumpe hobi yg sama...
saya pun lekat2 kat buku ringkasan mengajo...banyak yg dh hbis...
tu dh bnyk stok tak terhabiskan...

ade gak bgi budak2 letak dlm buku keje dorang...

Alangkah indah kata syair...Sekali orang memfitnah,yang benar jugak akan ikut terasa sama..Kayak banjir yang datang menujah di lewat malam,tidak ketahuan dari arah mana dan mahu ke mana.Celaka lah bagi mereka yang menyukainya..

Perhalusi ini, bahawa pendusta itu lebih berat dari langit maka kebenaran itu lebih luas dari bumi yang kita injak ini.Rakus dan hasad lebih panas dari api yang berjelaga dan hitam,sedang kehinaan seorang pemfitnah itu lebih rendah moralnya dari seorang pembunuh...Ternyata saat kita melontarkan satu fitnah akan datang beribu batu neraka ke dahi kita..Berwaspada lah saat kita ingin membuat kisah yang di luar sadar kita itu adalah fitnah dan menafikan hak-maruah saudara kita...

~Harap Maaf, sila tinggalkan Link kamo supaya senang KAMI menjejaki KAMO~

Recent Visitors