"HAZA MIN FADHLI RABBI, LIYABLUWANI A'ASYKUR AM AKFUR" maksudnya : Semua ini adalah kurnian TUHANKU, untuk mengujiku samada aku akan bersyukur atau pun kufur...

Friday, May 21, 2010

mahukan belaian...

salam semua...
huwaaaaa...

aku mahukan belaian...
aku nak jadi baby smula...

nak dimanjakan, diperhatikan...
huwaaaaa...

please, please...
oh no...

sabo je laa aku time2 nih datang...
asyik nak sedey je...

dah gelak2, pastu sedey plak...
adeke patut...

dah2, senyap...


~ isap jari jap ~

~
wHite R
osE ~
''''''''''''''''''''''''''
mahu cari gula2 macam nyot baby tuh...isap jari nti habis kecut jari aku...
huuuuuuwwwaaaaa...

10 comments:

Nakamura Kazuki said...

ustazah...lama tak lepak sini....senpai agak kesibukan....nanti berkesempatan blehla jumpa ustazah bergedering ye

alfa juliet said...

mesti ada masalah ni kan kan kan

white rose said...

insya'Allah, jika ade rezki ye senpai...

white rose said...

kak azza~

urm...ntah la...
biarla...

sahromnasrudin said...

nanti dpt suami, pasti suami awak kan membelai awk..semoga dpt suami yg soleh ya...

Abd Razak said...

Salam...

Pertama kali jejak kaki di sini..
Salam ziarah..:)

white rose said...

sahromnasrudin~

miah...
insya'Allah...mudah2an...
amin...

white rose said...

en. abd razak~

salam ziarah kembali...
abang ipar sy nama abd razak juge...

Cikgu ILi said...

Entry ni kene dengan background music kat belakang tu..

Baru K.Ili tau ada motif kesepian di sebalik lagu tu...

white rose said...

ish...ish...

learn to be a personal caring...

~miahahahaha...

Alangkah indah kata syair...Sekali orang memfitnah,yang benar jugak akan ikut terasa sama..Kayak banjir yang datang menujah di lewat malam,tidak ketahuan dari arah mana dan mahu ke mana.Celaka lah bagi mereka yang menyukainya..

Perhalusi ini, bahawa pendusta itu lebih berat dari langit maka kebenaran itu lebih luas dari bumi yang kita injak ini.Rakus dan hasad lebih panas dari api yang berjelaga dan hitam,sedang kehinaan seorang pemfitnah itu lebih rendah moralnya dari seorang pembunuh...Ternyata saat kita melontarkan satu fitnah akan datang beribu batu neraka ke dahi kita..Berwaspada lah saat kita ingin membuat kisah yang di luar sadar kita itu adalah fitnah dan menafikan hak-maruah saudara kita...

~Harap Maaf, sila tinggalkan Link kamo supaya senang KAMI menjejaki KAMO~

Recent Visitors